7Solutions Blog & News

7Solutions Corona Virus Policy Statement

7Solutions Corona Virus Policy Statement

7Solutions Corona Virus Policy Statement.

 

Capelle a/d IJssel, 12 Maart 2020


Corona Virus Policy Statement,


Voor wie het aanbelangt. 7Solutions BV heeft besloten om een beleidsverklaring voor al onze medewerkers uit te brengen. Als een veiligheidsgericht bedrijf moeten we de veiligheid van onze klanten en medewerkers zo snel mogelijk verzekeren, waarbij we het risico op blootstelling aan het corona virus zoveel mogelijk beperken. In het licht dat veel landen, waaronder Nederland, voorzorgsmaatregelen en beleid hebben ingevoerd om infecties terug te dringen.

Met onmiddelijke ingang en voor ten minste een periode van 2 weken zullen we onze inspanningen om klanten te bezoeken, voor opleiding, service of advisering tot een absoluut minimum beperken. We moedigen telefoongesprekken, webinars en verschillende mogelijkheden voor videoconferencing aan. Natuurlijk helpt dit ons ondertussen ook om te verduurzamen. We zullen geen klanten bezoeken als zich hier geen levensbedreigende situatie voordoet.

We vragen al onze klanten die gewend zijn om on-site service te hebben, hun apparatuur in te sturen voor service naar onze vestiging in Capelle aan den IJssel ofwel Hoogstraten. We zullen de beste service blijven bieden in de markt en de toestellen zoals gebruikelijk binnen een aantal dagen aan u retourneren. Voor wat betreft vaste opstellingen van gas detectie vragen wij klanten om de service werkzaamheden uit te stellen. Dit is een werkbare oplossing voor alle betrokkenen.

Voor België & Luxemburg;
7Solutions BVBA
Amsterdamstraat 28
2321 Hoogstraten
België

Voor Nederland:
7Solutions B.V.
Hoofdweg 36A
2908 LC Capelle aan denI Jssel
Nederland

Onze verhuur en leen/demo voorraad is reeds uitgeput, en we raden u aan om reserve-instrumenten te kopen als dit nodig zou zijn voor eventuele uitwisseling doeleinden. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen toenemen.

Onze trainers hebben de opdracht gekregen om hun training met onmiddellijke ingang voor minimaal 2 weken uit te stellen.

For ENGLISH please visit our english version

Hoogachtend
Ing. P.M.J.B. Sieben
CEO

Download 7Solutions Corona Virus Policy Statement in PDF

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.