7Solutions Blog & News

persoonlijke gasmonitor

De service die u van ons gewend bent, ook in deze tijd!

Door het Covid-19 virus is onze dagelijkse gang van werken anders dan voorheen. Echter verliezen wij service niet uit het oog. 

 

Door het Covid-19 virus is onze dagelijkse gang van werken anders dan voorheen. We moeten in deze tijd meer dan ooit rekening houden met elkaar, waarbij 1 ½ meter afstand van elkaar het nieuwe “normaal” is. Hoe kun je er als bedrijf nou voor zorgen dat klanten dezelfde service mogen ontvangen als voor de uitbraak van dit virus?  Wij, 7Solutions stellen de klant centraal in onze dienstverlening en zullen het nodige doen om u als klant volledig te blijven ontzorgen in deze lastige tijd.

Lees het volledig bericht in pdf

Heeft u vragen of interesse in meer informatie? Neem contact met ons op via: www.7solutions.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.