Service en Kalibratie

Gasdetectiekalibratie en -service

Service & Onderhoud

Voor gasdetectiekalibratie en gasdetectieonderhoud kunt u bij ons terecht. De service- en onderhoudsafdeling van 7Solutions is echt de kern van ons bedrijf én onze trots. Onze technici inspecteren nieuwe apparatuur altijd voordat deze bij u aankomt. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de tussentijdse service, gasdetectieonderhoud en het kalibreren van gasdetectie met professionele kalibratieapparatuur. Indien gewenst, doen wij dit ook graag bij u ter plaatse.

Gasdetectiekalibratie en gasdetectieonderhoud uitgevoerd door specialisten

Door training, ervaring en productgerichte cursussen kennen onze technici de toestellen, instrumenten en de toepassingen ervan als geen ander. Zij zijn allemaal getraind in VCA, ATEX en alle mogelijke servicetrainingen van vrijwel alle fabrikanten. Ze hebben ook een volledig uitgeruste werkplaats en bijna elk instrumentonderdeel dat u zich kunt voorstellen tot hun beschikking. Daarom hebben we de snelste doorlooptijden in de branche. Klaar terwijl u wacht, service voor de deur: deze beloften maken wij iedere dag waar.

7solutions Technical Department

Gasdetectie kalibreren met professionele kalibratieapparatuur

Als u een correct gekalibreerd instrument heeft, kunt u ook echt op dit toestel vertrouwen. Het is de laatste en belangrijkste controle van elke detector. Gasdetectiekalibratie bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, wordt SKS (Seven Solutions Kalibratie en Service) genoemd. Dit certificaat geven we na iedere service aan de apparatuur, zodat u zeker bent dat het zo goed als nieuw is. Elk SKS-certificaat dat we uitdelen, betekent een volledig traceerbare werkwijze, zelfs tot aan het batchnummer van de gasflessen. We trainen ook uw medewerkers om uw eigen kalibraties uit te voeren. Om dat te kunnen doen, voorzien we u van een volledig assortiment aan kalibratieapparatuur: van de high-end dockingstations tot de kleinste slang met regulator en alles daartussenin. Daarnaast hebben wij een volledige voorraad aan gecertificeerde kalibratiegassen.

Image

Onze volledig uitgeruste servicetruck met een scala aan kalibratieapparatuur

Of u nu een grote vloot gasdetectors heeft of slechts een paar cruciale instrumenten, het kan voor u onwenselijk zijn om de toestellen naar ons op te sturen voor gasdetectieonderhoud of het kalibreren van uw gasdetectie. Voor die gevallen hebben we een volledig uitgeruste servicetruck, zodat we uw instrumenten bij u op locatie kunnen onderhouden. U bespaart logistieke lasten en het kan zelfs betekenen dat u minder instrumenten nodig heeft. In onze servicetruck onderhouden we elk mogelijk merk en type detector: van draagbare gasdetectie tot gaslekdetectors. Natuurlijk betekent onze servicetruck ook dat we perfect toegerust zijn om uw vaste gasdetectie in recordtijd te onderhouden en te kalibreren.

Neem contact met ons op

Zo ziet u, voor gasdetectiekalibratie met professionele kalibratieapparatuur moet u bij ons zijn. Wilt u meer informatie? U bereikt ons team door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons contactformulier in de vullen. Wij hopen u snel verder te mogen helpen!

Blijf op de hoogte

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.