Service & Onderhoud

De service- en onderhoudsafdeling van 7Solutions is echt de kern van ons bedrijf én onze trots. Onze technici inspecteren nieuwe apparatuur altijd voordat deze bij u aankomt. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de tussentijdse service, kalibratie en onderhoud van de toestellen en/of instrumenten. Indien gewenst, doen wij dit ook graag bij u ter plaatse. Door training, ervaring en productgerichte cursussen kennen zij de toestellen en instrumenten als geen ander. Onze technici kennen ook alle specifieke toepassingen van de toestellen en instrumenten. 

Zij zijn allemaal getraind in VCA, ATEX en alle mogelijke servicetrainingen van vrijwel alle fabrikanten. Ze hebben ook alle benodigde middelen tot hun beschikking: volledig uitgeruste werkplaatsen en bijna elk instrumentonderdeel dat u zich kunt voorstellen. Daarom hebben we de snelste doorlooptijden in de branche. Klaar terwijl u wacht, service voor de deur: deze veel gebruikte beloften maken wij iedere dag waar.

Wist u ook dat we ook service verlenen aan gecontamineerde toestellen? Lees verder >>

7solutions Technical Department

Kalibratie

Als u een correct gekalibreerd instrument heeft, kunt u ook echt op dit toestel vertrouwen. Het is de laatste en belangrijkste controle van elke detector. Kalibratie bij 7Solutions wordt SKS (Seven Solutions Kalibratie en Service) genoemd. Dit certificaat geven we na iedere service aan de apparatuur, zodat u zeker bent dat het zo goed als nieuw is.

Elk SKS certificaat dat we uitdelen, betekent een volledig traceerbare (zelfs tot aan het batchnummer van de gasflessen) werkwijze. Dit zorgt ervoor dat uw instrument naar behoren functioneert. We kunnen ook uw medewerkers trainen om uw eigen kalibraties uit te voeren. Om dat te kunnen doen, kunnen we u voorzien van een volledig assortiment kalibratie-accessoires. Van de high-end dockingstations tot de kleinste slang met regulator en alles daartussenin. Daarnaast hebben wij een volledige voorraad aan gercertificeerde kalibratiegassen.

Image

Onze volledig uitgeruste service truck

Of u nu een grote vloot gasdetectoren heeft of slechts een paar cruciale instrumenten, het kan voor u onwenselijk zijn om de toestellen naar 7Solutions op te sturen voor service en kalibratie.

Voor die gevallen hebben we een volledig uitgeruste servicetruck, zodat we uw instrumenten bij u op locatie kunnen onderhouden. U bespaart logistieke lasten en het kan zelfs betekenen dat u minder instrumenten nodig heeft. In onze servicetruck onderhouden we elk mogelijk merk en type detector.

Natuurlijk betekent onze servicetruck ook dat we perfect toegerust zijn om uw vaste gasdetectieapparatuur in recordtijd te onderhouden. Dus bel ons of neem op welke manier dan ook contact met ons op!

Blijf op de hoogte