Verhuur & Lease

Betaal alleen voor wat u gebruikt en alleen voor de periode dat u het gebruikt. Het is niet altijd zo eenvoudig, maar bij 7Solutions wel.

Als u uw gasdetectieapparatuur slechts voor een beperkte tijd nodig heeft, of als u bij elke fase flexibel moet zijn, hebben wij de oplossing voor u. Uw gasdetectie-oplossing is gereed, precies wanneer u dat wilt. Geen verrassingen. Als u liever geen instrumenten in eigendom neemt – inclusief de bijbehorende administratie – dan nemen we dat graag voor u weg. Betaal alleen voor het aantal instrumenten dat u daadwerkelijk gebruikt. Wij zorgen ervoor dat elk instrument op het gewenste moment in de perfecte staat is.

7Solutions is een onafhankelijke leverancier van gasdetectieapparatuur. Wij zullen u voorzien van het exacte merk, model, type en de kenmerken die u nodig heeft, wanneer u dat wenst. Zo simpel is het!


Huur

Als u slechts voor een korte duur gasdetectieapparatuur nodig heeft, kunt u uw instrumenten huren bij 7Solutions. We zorgen ervoor dat ze in perfecte staat verkeren en worden gekalibreerd met een traceerbaar certificaat.

Operationele lease

Wilt u geen eigendom nemen? Voor een vast bedrag mag u de gasdetectieoplossing gebruiken die u nodig heeft, geen onverwachte kosten. We zorgen ervoor dat elk instrument in perfecte staat is.

Financiële lease

Betaal alleen voor wat u gebruikt. Betaal een vast bedrag voor uw gasdetectoren. Na de contractperiode zijn de detectors van u. Natuurlijk kunnen we ze nog steeds servicen nadat de contractperiode is verstreken.

 

7Solutions met grote verhuur afdeling.

Blijf op de hoogte