Vast opgestelde gasdetectie | Draagbare gasdetectie | Lekdetectie en Draadloze gasdetectie

Diverse soorten gasdetectieapparatuur

Bent u op zoek naar nieuwe gasoplossingen of wilt u uw huidige gasdetectieapparatuur vervangen? 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam, is een onafhankelijke leverancier en biedt een scala aan betrouwbare gasoplossingen.

U verzekert uzelf van vrijheid in uw keuze en het beste advies. Ons verkoopteam staat klaar om u te assisteren bij het kopen van het passende gasdetectieapparatuur.

Wij helpen u graag bij het kopen van het juiste gasdetectieapparatuur

Of u nu al precies weet wat u nodig heeft of nog aan het oriënteren bent wat het beste aan al uw eisen voldoet; bij ons kunt u gasdetectieapparatuur kopen die uw behoeften precies beantwoordt. We werken namelijk met allerlei fabrikanten en kennen de markt als geen ander. Dit betekent dat we precies bieden wat u zoekt, of u nu een technologisch hoogstandje of een betrouwbaar werkpaard nodig heeft. Daar stopt het natuurlijk niet; we streven er ook naar om de beste service te bieden, met deskundige technici en de snelste doorlooptijd in de branche. We voeren zelfs onderhoud uit aan uw bestaande vloot, ongeacht het merk, het type of de afkomst.

Neem contact met ons op en profiteer van onze fantastische service

7Solutions is uw partner in verkoop van gasdetectieapparatuur en andere gasoplossingen. Als u uw gasdetectieapparatuur slechts voor een bepaalde periode nodig hebt, of als u de lasten van eigenaarschap niet wilt dragen, kunt u ook niet alleen kopen maar ook huren of leasen wat u nodig heeft. Wilt u meer informatie over onze gasoplossingen of zoekt u hulp bij het kopen van uw gasdetectieapparatuur? Neem contact op met ons team door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij bieden gasoplossingen voor al uw uitdagingen!

Verkoop afdeling 7Solutions

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact!

Daarom vindt u onze producten niet allemaal terug op de website.

Ons team staat klaar om u te helpen!

7solutions 7 core values

7 redenen om voor 7Solutions te kiezen

Wij hebben de ervaring

Als bedrijf zijn we meer dan 20 jaar actief in gasdetectie. We hebben in die tijd veel uitdagingen opgelost en zien er naar uit ook de uwe aan te gaan.

Wij staan voor een persoonlijke benadering.

Er gaat niets boven het hebben van een expert die de tijd neemt de nuances van iedere situatie in zich op te nemen. Daarom investeren we in persoonlijk contact en zorgen we voor voldoende personeel om u altijd van dienst te kunnen zijn.

Professionele service met razendsnelle doorlooptijd

De beste mensen + de beste werkplaats + het beste magazijn + optimale processen + klanten op nummer 1 zetten = professionele service. Bovendien kunnen we uw toestellen op locatie onderhouden in onze goed geoutilleerde servicebus.

Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat overal te leveren

Ongeacht waar u bent, we krijgen uw toestellen bij u in de minimale tijd.

Wij willen iedere dag beter worden

We leren van alles wat we doen, iedere dag. Het zit in het bedrijfs-DNA.

Eén contact voor al uw gasdetectiebehoeften

7Solutions is een merkonafhankelijke leverancier. Dat betekent dat we u van alles kunnen voorzien wat u nodig heeft. Ook voor het onderhoud aan uw bestaande gasdetectietoestellen kunt u bij ons terecht. We scheppen er eer in ieder toestel, ongeacht merk of leeftijd, in perfecte staat aan u te retourneren. Uiteraard komen wij ook graag ter plaatse.

De wereld gaat ons aan het hart.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We zijn gehuisvest in bescheiden bestaande gebouwen mét zonnepanelen, rijden elektrisch als het kan, en hebben een beleid van het beperken van onze ecologische voetafdruk.

Overzicht

Draagbaar

Met draagbare gasdetectie draagt u uw veiligheid overal met u mee

Vast opgesteld

Integreer de beste gasdetectie oplossingen in elk gebouw, bestaand of nieuw.

Draadloos

Dit maakt onze snel inzetbare draadloze oplossingen perfect.

Accessories

Om uw gasdetectie instrumenten geschikt te maken voor elke job!

Draagbare gasdetectie

Met draagbare gasdetectie instrumenten kunt u uw veiligheid altijd bij u dragen. Van de eenvoudigste en meest robuuste single- en multigas detectoren tot de meest geavanceerde en flexibele realtime draadloze apparaten en alles daartussenin. Het merk WatchGas heeft ons als hoofddistributeur aangewezen. We werken ook graag samen met bijvoorbeeld RAE Systems, GMI, Dräger, Crowcon, Industrial Scientific en MSA.

Vast opgestelde gasdetectie

Integreer de beste gasdetectie oplossingen in elk gebouw. We hebben oplossingen voor uw gasdetectie voor ieder gebouw, gepland, verbouwd of bestaand. Bovendien zijn we volledig uitgerust om uw apparatuur op locatie te installeren en onderhouden. Voor uw vastopgestelde instrumenten hebben we goede werkrelaties met bijvoorbeeld WatchGas, Honeywell, GDS, Fresenius, MSA en Oldham. Als u een ander merk nodig heeft, kunnen we alles kopen via ons uitgebreide wereldwijde netwerk van fabrikanten en distributeurs.

Draadloze gasdetectie

Draden voegen risico's en kosten toe. Waar mogelijk proberen we ze dus te vermijden. Gelukkig zijn draadloze oplossingen nu net zo robuust en stabiel als hun bedrade tegenhangers, misschien zijn ze zelfs beter! Dit maakt onze snel inzetbare draadloze oplossingen perfect voor al uw projectwerk. Van grote evenementen tot incidenten, van plant stops tot industrieel onderhoud: wij bieden u precies de oplossing die u nodig heeft.

Accessoires & Kalibratie accessoires

Soms maken of breken de accessoires de gasdetectie oplossing. We hebben alles wat u nodig heeft om uw gasdetectie oplossing compleet te maken.

Om uw gasdetectie instrumenten in topconditie te houden, bieden we u ook een breed scala aan kalibratieproducten. Van geïntegreerde dockingstations met meerdere instrumenten tot elke klep, slang, kalibratiegasfles en connector die u maar nodig heeft. Bovendien kunnen we kalibratiegassen leveren in elke mogelijke combinatie en concentratie tegen zeer concurrerende prijzen.

Blijf op de hoogte

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.