Research & Development at 7Solutions

Research & Development bij 7Solutions

Het kan zijn dat u iets nodig hebt dat niet op de markt beschikbaar is. Met de hoeveelheid kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben verzameld, hebben wij de mogelijkheid om oplossingen zelf te ontwikkelen. We hebben zelfs onze eigen Research & Development afdeling om dat voor u te realiseren.

Wij kennen alle gasdetectoren van binnen en buiten, maar komen toch toepassingen tegen in de markt waart we met bestaande detectiemiddelen geen oplossingen voor kunnen bieden. Het ontwikkelen van een instrument voor dergelijke toepassingen, is dan eigenlijk gewoon de volgende stap.We houden van een uitdaging.

Heeft u een unieke set functies nodig? Een unieke combinatie van sensoren, misschien? Een unieke manier om de sensorgegevens te verwerken en om er vervolgens een automatische actie op te baseren? Zoek niet verder!

Natuurlijk kunnen we onze eigen producten ook laten certificeren. In vele gevallen is dit ook echt noodzakelijk. Het kunnen certificeren van ons werk valideert de ontwikkeling die we doen.

Als u een toepassing heeft waarvoor geen goede oplossingen bestaan, vernemen we graag wat u precies nodig heeft. Of dat nu is voor de veiligheid op de werkplek of zelfs voor procestechniek. Dus neem contact op. We helpen u graag verder!

7solutions Research and Development

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.