Our Team

Ons Team

Kennis is alles in de gasdetectie wereld. Kennis over hoe onze producten te gebruiken zijn, over hoe ze onderhouden én gerepareerd moeten worden en daarnaast kennis over de technische specificaties en beperkingen.

Daarom stopt 7Solutions veel tijd en energie om ervoor te zorgen dat we onze medewerkers trainen en opleiden.

We zijn ISO-9001 gecertificeerd, wat betekent dat we al onze processen hebben gedocumenteerd en beschikbaar hebben voor elke medewerker. We hebben zelfs een LEAN / 6 Sigma-specialist om onze processen te optimaliseren, dus we blijven onze - reeds marktleidende - doorlooptijd van service en inkoop verbeteren

Onze medewerkers zijn allemaal getraind op gebied van gasdetectie en beschikken over een VCA-certificering voor veilig gebruik én onderhoud van de toestellen.

Wat betekent dat vanuit praktisch oogpunt?

We laten niet iedereen zomaar aan uw instrumenten werken. Onze technici werken in de eerste maanden onder toezicht van het bedrijf en volgen zoveel mogelijk servicetraining van de fabrikant. Elk nieuw product wordt ontleed en geanalyseerd om zijn eigenaardigheden te vinden. Alles wat we vinden is gedocumenteerd en gebruikt als trainingsbasis voor nieuw - of nieuw voor het instrument - personeel. 

(Leuk weetje: elke pakking van het toestel moet grondig worden gecontroleerd en, indien nodig, worden vervangen voordat een gasdetector weer in elkaar wordt gezet. Als u dit niet doet, vervalt het Ex / ATEX-certificaat!)

Elke technicus is opgeleid voor het instrument dat hij of zij onderhoudt. Strenge kwaliteitscontrole betekent dat geen enkel instrument de afdeling verlaat voordat het in een technische nieuwstaat verkeert.

Geruststellende gedachte, nietwaar?

 

7solutions Staff members

Ons team staat voor u klaar

Meet some team members

Peter Lindenhovius
Peter LindenhoviusSales director Beneluxp.lindenhovius@7solutions.nl
Het mooiste in mijn werk vind ik de combinatie tussen commercie, techniek, werken met mensen en zorgen dat alle partijen blij worden van de manier waarop wij werken en ontzorgen. 7Solutions is een uniek bedrijf waar het resultaat ondergeschikt is aan de weg er naar toe, dit maakt het zeer plezierig werken en bovenal komt het resultaat op deze op een natuurlijke en prettige wijze tot stand, elke dag weer. De mooiste werkdagen zijn de dagen waarbij er veel contact is met de klant, je in goed overleg met collega’s, klanten en fabrikanten gaat zoeken naar de beste resultaten. Op deze dagen kom je erachter dat geen enkele situatie hetzelfde is en dat creativiteit in oplossingen altijd resulteert in iets moois. Binnen onze afdeling hebben we veel vrijheden en dragen we met elkaar de verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde, uitdagingen komen dagelijks voor en houden je scherp, we leren iedere dag weer veel bij
Jules van Boxtel
Jules van BoxtelTechnical Quality Managerj.vanboxtel@7solutions.nl
In de functie van Quality Manager ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de door ons geleverde producten en service. Mijn opleiding tot scheikundig ingenieur zorgt ervoor dat ik bij 7Solutions kan doen wat ik leuk vind: het oplossen van complexe problemen. Bij een lastige klantvraag of het onverhoopt falen van een product, ga ik samen met de technische dienst en verkoopafdeling bekijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Verder ben ik continu in gesprek met onze leveranciers om verbeteringen door te voeren in onze producten.
Lars van Ham
Lars van HamSales Manager Belgiël.vanham@7solutions.be
Zelf ben ik enorm gepassioneerd door techniek en wetenschap; Derhalve is er niets leuker dan iemand die nog onwetend is over de dienstverlening van 7solutions te overtuigen om ons een kans te geven en dan na enkele dienstverleningen te horen te krijgen dat de klant zeer blij is dat wij hem benadert hebben en de dienstverlening beter als verwacht verloopt waarna we zeer vaak meer werk toebedeeld krijgen. Samen zoeken naar de beste oplossing voor de klant is het allerleukste wat er is. De dag beginnen met een leuk contact en enkele afspraken bij de klant on site waarbij ik een inzicht krijg in hun processen en gebruikte technieken; in functie van deze informatie samen een geschikte oplossing vinden en zorgen dat de klant zijn noden ingevuld worden door samenwerking met mijn collega’s van de technische en binnendienst. Creating a happy customer is het allerleukste van de dag.
Gert-Jan Veenman
Gert-Jan VeenmanInternal Account Managergj.veenman@7solutions.nl
Ik zorg altijd dat ik op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes in gasdetectie-wereld. Ik overleg dagelijks met klanten, accountmanagers en servicemanagers om ervoor te zorgen dat alles bij ons aanwezig is om elke actie voor verkoop en service te voltooien. Het grappige is dat ik ook heel praktisch om kan gaan met de producten die we verkopen. Elke medewerker wordt hands-on getraind in gasdetectie en instrumentveiligheid. We kunnen én willen altijd alle kennis opdoen die we nodig hebben, of dat nu is door iemand op een andere afdeling om informatie te vragen of door formele opleidingen te volgen. Dit doen we dus ook. We zullen u altijd de antwoorden geven die u zoekt.
Fariek Sadloe
Fariek SadloeProcurement Managerf.sadloe@7solutions.nl
Onze klanten krijgen wat ze nodig hebben, op de manier waarop ze het nodig hebben. Dit is voor ons van vitaal belang. We houden contact met een uitgebreid en wereldwijd netwerk van fabrikanten en distributeurs. We onderhandelen over de beste voorwaarden en zorgen ervoor dat de producten onder garantie en service vallen. We krijgen alles wat u nodig heeft!
Samantha Stulp
Samantha StulpMarketing Managers.stulp@7solutions.nl
7Solutions ‘top of mind’ houden bij onze klanten is waar ik elke dag mee bezig ben. Ik werk mee met alle coole projecten die we doen, en schrijf erover om ze te delen op onze sociale mediakanalen. Ik probeer de hele tijd contact te houden met elke afdeling om het woord te verspreiden over wat we doen en wat onze koers is.
Perry Boer
Perry BoerBusiness Developerp.boer@7solutions.nl
In mijn rol als business developer bij 7Solutions ondersteun ik de verkoop vanuit de marketingafdeling. Als afdeling zijn we betrokken bij de vroege stadia van een nieuw product. Bijvoorbeeld bij de Watchgas QGM. De WatchGas QGM is de nieuwe 4-gasmonitor van WatchGas en hij kent behoorlijk wat trucjes!

Blijf op de hoogte

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.