Koolstofdioxidemeter

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

Een koolstofdioxidemeter van uitstekende kwaliteit kunt u kopen bij 7Solutions in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Doordat we beschikken over ruim 20 jaar ervaring met gasdetectie, zorgen we ervoor dat u altijd een passende oplossing ontvangt. Onze Research & Developmentafdeling zorgt er dan ook voor dat alle apparatuur die wij bieden wordt ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van onze klanten. Door een koolstofdioxidemeter te kopen bij dé specialist, weet u zeker dat u apparatuur van de beste kwaliteit ontvangt!

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

 

Wat is een koolstofdioxidemeter?

Een koolstofdioxidemeter is onmisbaar voor alle ruimtes waar veel mensen samenkomen, denk hierbij onder meer aan kantoor- en vergaderruimtes en sportscholen. Door een koolstofdioxidemeter te kopen, weet u namelijk precies hoeveel CO2 er in de lucht hangt. Een teveel aan koolstofdioxide (CO2) kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Er kunnen concentratie- en gezondheidsproblemen optreden, zoals hoofdpijn en de verspreiding van ziektekiemen. Met een koolstofdioxide meter kunt u precies de hoeveelheid koolstofdioxide aantonen die in de lucht hangt. Om een gezonde werkplaats te bevorderen waar uw medewerkers productief kunnen werken, is het verstandig om een koolstofdioxidemeter te kopen. Wist u dat u bij ons zelfs een CO2-meter kunt huren? U betaalt dan precies voor de tijd dat u de apparatuur nodig heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij bieden u een passende oplossing voor al uw gasdetectie-uitdagingen! Wilt u meer weten over de koolstofdioxidemeter voordat u deze gaat kopen? Neem dan gerust eens contact met ons op voordat u een bestelling plaatst. U bereikt ons team door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991 of door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl. Onze specialisten vertellen u graag meer!

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.