Inkoop gasdetectie apparatuur

We kopen van over de hele wereld.

We kopen vanuit de hele wereld voor u in!

Dankzij onze kennis van de wereldwijde gasdetectiemarkt kunnen we u alles bieden wat u nodig heeft, natuurlijk onder de door u gestelde voorwaarden. Het betekent ook dat we alle apparatuur kunnen leveren die u wenst, van elk merk en in elke specificatie. Neem contact met ons op, we gaan graag op zoek naar uw perfecte gasdetectie oplossing.

Wereldwijde inkoop van gasdetectie
F Sadloe 7solutions Purchase Department

Over onze inkoop afdeling

 

Onze klanten verkrijgen wat ze nodig hebben, op de manier waarop ze het nodig hebben. Om dit voor elkaar te krijgen houden we contact met een wereldwijd en uitgebreid netwerk van fabrikanten en distributeurs.

We onderhandelen over de beste voorwaarden en zorgen ervoor dat de producten gedekt zijn door garantie en service. We regelen alles wat u nodig heeft op gebied van uw specifieke gasdetectie-vraag.

 

F. Sadloe - Procurement Manager.

info@7solutions.nl | call us: +31 (0) 10 2799 991

Blijf op de hoogte

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.