7Solutions Blog & News

kwaliteit in gasdetectie

Samenwerken met 7Solutions: Kwaliteit voor uw organisatie

Medio september 2018 zijn wij in contact gekomen met een organisatie die verschillende tankopslag depots uitbaat in België. Deze klant had per locatie verschillende types én merken gasdetectie, dit was allemaal decentraal geregeld. Zij waren op zoek naar een deskundige partij die kwaliteit kan bieden. 

CO2 detectie

CO2 detectie kan een oplossing zijn voor zorgen over het binnenklimaat

In dit blog vertellen we hoe CO2 detectie kan helpen om luchtkwaliteit te monitoren. In deze tijd is het belangrijk voor basisscholen, middelbare scholen, universiteiten, bedrijven en kinderdagverblijven om tijdig te ventileren bij te hoge concentraties.

Gaslek zoeken

Gaslek zoeken; Hoe werkt het en wat is er nodig?

In deze blog zal ik uitleggen wat er gedaan wordt om een lekkage op te sporen, welke middelen hiervoor gebruikt worden en wat voor procedures er zijn voor gaslek zoeken.

persoonlijke gasmonitor

De service die u van ons gewend bent, ook in deze tijd!

Door het Covid-19 virus is onze dagelijkse gang van werken anders dan voorheen. Echter verliezen wij service niet uit het oog. 

gasdetectie bij 7Solutions

Een nieuwe baan in unieke tijden bij 7Solutions.

Nieuw in de gasdetectie. Eerst zal ik mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Erik Mikx, 38 jaar oud en begonnen bij 7solutions (de gasdetectie specialist)

7Solutions Corona Virus Policy Statement

7Solutions Corona Virus Policy Statement

7Solutions Corona Virus Policy Statement.

Koolmonoxide

Dit weet u nog niet over het dodelijke koolmonoxide (co)!

In 2015 heeft de Onderzoek raad van Veiligheid een rapport betreffende een onderzoek naar aanleiding van de vele slachtoffers met betrekking tot Koolmonoxide (CO).

Wathgas NEO PID meter

NIEUW bij 7Solutions: DE krachtige PID meter WATCHGAS NEO!

Heeft u de nieuwe hoogwaardige WatchGas PID detector al gezien? De WatchGas NEO is een van de meest geavanceerde, handzame VOC (Volatile Organis Compound) detectoren beschikbaar voor ppb-detectie.

Keuzes in gasdetectie

Hoe maak je de juiste keuzes in gasdetectie?

Gasdetectie is gecompliceerd, daarom moet je het goed doen. Met de juiste apparatuur. Dus, hoe krijg je het juiste gasdetectie instrument voor jouw klus?

 Analox CO2BUDDY

BINNENKORT BIJ 7SOLUTIONS: De Analox CO2BUDDY en de Analox Ax60+ !

Een toename van slechts 0,5% CO2 kan schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. De nieuwe Analox CO2 Buddy kan u helpen dit gas te detecteren voordat het gevaarlijk wordt.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Certificaten

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.