Zuurstofdetectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

Voor kwalitatief hoogstaande zuurstofdetectie kunt u terecht bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met gasdetectie, waardoor u bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit en service van de bovenste plank. Zo bieden wij u niet alleen de snelste service binnen de branche, we komen ook bij u langs voor de onderhoud en kalibratie van uw zuurstofdetectiemeter of andere apparatuur. Met optimaal functionerende zuurstofdetectie waarborgt u immers de veiligheid en gezondheid van uw werknemers.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Waarom zuurstofdetectie belangrijk is

Om normaal te kunnen ademhalen is het noodzakelijk dat er een volumepercentage van 20,9 aan zuurstof in de lucht zit. Indien er te weinig zuurstof aanwezig is, dan ervaart men klachten als misselijkheid, desori├źntatie en bewusteloosheid. Een tekort aan zuurstof kan zelfs fataal zijn. Echter, als er een teveel aan zuurstof (O) in de lucht zit, zullen andere brandstoffen en materialen sneller ontsteken. Om het O-percentage op peil te houden, schaft u een zuurstofdetectiemeter aan.

Ook voor verhuur en lease zit u goed bij ons

Bij 7Solutions kunt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige zuurstofdetectiemeter aanschaffen, het is ook mogelijk om onze apparatuur te huren of zelfs te leasen. Het huren van onze apparatuur is handig wanneer u de zuurstofdetectiemeter tijdelijk nodig heeft. Hierdoor nemen we de administratie uit handen en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Onze kwaliteitsapparatuur staat klaar wanneer u dit nodig heeft.

Image

Kies ervoor om onze apparatuur te kopen, huren of leasen

Zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving met onze kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor zuurstofdetectie. Heeft u interesse in het huren, kopen of leasen van een zuurstofdetectiemeter of onze andere producten, zoals een H2S-detector of een ammoniakgasdetector? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.