Kalibratie op locatie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

Voor kalibratie op locatie schakelt u de hulp in van 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam. Wij beschikken over ruim twintig jaar ervaring met gasdetectie en het kalibreren van gasdetectiemeters. Met onze compleet uitgeruste servicetruck komen we bij u langs om onderhoud en kalibratie op locatie te verzorgen. Hierbij kunt u rekenen op de snelste service binnen de branche; uw apparatuur is binnen een handomdraai weer als nieuw dankzij onze kalibratie op locatie!

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Waarom u kiest voor kalibratie op locatie door een specialist

Het aantal cijfers achter de komma zegt niets over de betrouwbaarheid van uw meetapparatuur als de kalibratie ervan niet is uitgevoerd door een specialist. Schakel daarom onze deskundige en professionele technici in om de kalibratie op locatie te verzorgen. Door te kiezen voor SKS (Seven Solutions Kalibratie en Service), weet u dat uw gasdetectieapparatuur weer als nieuw is. Ieder apparaat dat door ons gekalibreerd en onderhouden wordt, zoals een CO2-tester of apparatuur voor H2S-detectie, ontvangt een SKS-certificaat. Dit certificaat bevestigt dat de gasdetector naar behoren functioneert.

Ontvang meer informatie over onze service

Door te kiezen voor kalibratie op locatie waarborgt u de kwaliteit van uw apparatuur, wat leidt tot een veilige en gezonde werkomgeving. Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem dan gerust eens contact met ons op; wij vertellen u er graag meer over. Bel hiervoor naar +31 (0)10 - 27 99 991, stuur een e-mail naar info@7solutions.nl of vul ons contactformulier in.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.