Gasdetector

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

Een gasdetector is een echte aanwinst voor uw bedrijf. Hiermee meet u namelijk de hoeveelheid toxische gassen en dampen, zuurstof en veel meer. Bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam, kunt u rekenen op de snelste service binnen de branche. Wij bieden ook service op locatie aan, bijvoorbeeld wanneer u onderhoud wenst of uw gasdetector wilt laten kalibreren.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Een gasdetector voor het meten van diverse gassen en dampen vindt u bij ons

U vindt bij ons altijd een gasdetector die aan uw eisen en behoeften voldoet. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld gasdetectiebuisjes en draadloze detectors, maar u kunt ook bij ons terecht voor:

Wij beschikken over ruim twintig jaar ervaring met gasdetectie. U kiest daarom voor kwaliteit, waardoor u de veiligheid en gezondheid van uw werknemers optimaal waarborgt.

Schakel onze hulp in en vindt de apparatuur waar u naar op zoek bent

Bent u op zoek naar sensoren of andere onderdelen die (nog) niet op de markt zijn? Schakel dan de hulp in van onze Research & Developmentafdeling. Met ons ruime ervaring helpen onze technici u graag met het ontwikkelen van de gasdetector of andere apparatuur die naadloos aansluit aan uw behoeften. Wilt u meer weten over onze gasdetector? Bel naar +31 (0)10 - 27 99 991, stuur een e-mail naar info@7solutions.nl of vul ons contactformulier in.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.