CO2-detectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

CO2-detectie helpt u om de luchtkwaliteit te monitoren. Bij ons kunt u daarom terecht om kwalitatief hoogstaande detectors aan te schaffen. 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, heeft immers al ruim 20 jaar ervaring met gas- en CO2-detectie. Wij bieden u daarom een passende oplossing.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Waarom is CO2-detectie belangrijk?

Het is vooral van belang om een koolstofdioxidemeting uit te voeren op locaties waar veel mensen een lange tijd samen in een ruimte zijn. Denk hierbij aan kantoren, school- en universiteitsgebouwen en kinderdagverblijven. Uit een onderzoek van het TU Delft blijkt namelijk dat de luchtkwaliteit in deze gebouwen te wensen overlaat. Dit zorgt niet alleen voor hoger ziekteverzuim, maar ook voor een vermindering van het concentratievermogen. U zult daarom begrijpen waarom het uitvoeren van een koolstofdioxidemeting binnen uw bedrijf een goed idee is.

Diverse apparatuur voor de uitvoer van een koolstofdioxidemeting

Door regelmatig een koolstofdioxidemeting uit te voeren weet u of de lucht gezond is. Bij 7Solutions kiest u daarom uit diverse soorten systemen voor CO2-detectie. Zo bieden wij onder andere draadloze gasdetectie en draagbare gasdetectie. Ook kunt u bij ons terecht voor een scala aan professionele merken voor het uitvoeren van een koolstofdioxidemeting, waaronder:

  • SenseAir;
  • Luftgüte;
  • WatchGas.

Ons bedrijf is echter wel merkonafhankelijk, waardoor wij u altijd voorzien van een kwaliteitsvolle oplossing voor CO2-detectie binnen uw bedrijf.

Image

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een koolstofdioxidemeter: het is ook mogelijk om onze gasdetectieapparatuur te huren. Wilt u weten welke detector het best bij uw situatie past? Daar helpen wij u graag verder mee. Bel hiervoor naar +31 (0)10 - 27 99 991, stuur een e-mail naar info@7solutions.nl of vul ons contactformulier in.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.