Gaslekdetectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

 

7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, biedt u kwalitatief hoogstaande gaslekdetectie. Wij beschikken over ruim twintig jaar ervaring met gasdetectie, waaronder het controleren van een gaslek. Hierdoor kunt u bij ons een gaslekdetector kopen waarmee u een eventueel gaslek eenvoudig en snel kunt detecteren, zoeken of controleren. Bij ons ontvangt u tevens de snelste service binnen de branche. Daarbij verzorgen we ook onderhoud en kalibratie van uw gaslekdetectie op locatie. Dat is nog eens service!

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Het belang van een goede gaslekdetectie en waarom u moet controleren op een gaslek

Goede gaslekdetectie is van groot belang. Bij het ontstaan van een gaslek is het namelijk zeer belangrijk dat u en uw medewerkers deze zo snel mogelijk detecteren, zoeken en het probleem oplossen. Het is ook verstandig om regelmatig te controleren of er geen gaslek aanwezig is. Wanneer er bijvoorbeeld een lek ontstaat met toxische of explosieve gassen of dampen, dan wordt zowel de veiligheid als de gezondheid van uw medewerkers in gevaar gebracht. U zult daarom begrijpen waarom gasdetectie belangrijk is en waarom het kopen van een gaslekdetector een uitstekend idee is.

Een kwalitatief hoogwaardige gaslekdetector kopen

Bij ons kunt u een gaslekdetector kopen. Plaats de gaslekdetectie bij potentiële lekpunten, zodat u een gaslek zeer snel kunt detecteren, zoeken of controleren. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een kwalitatief hoogwaardige gasdetector, waarmee u eenvoudig:

  • De hoeveelheid explosieve gassen en dampen meet;
  • De hoeveelheid zuurstof meet;
  • De hoeveelheid giftige gassen meet.

Echter, niet alleen bieden wij de mogelijkheid om een gaslekdetector te kopen; u kunt onze apparatuur ook huren of zelfs leasen. Dit scheelt u enorm veel administratief werk én u betaalt zo enkel voor wat u nodig heeft en gebruikt.

Apparatuur die naadloos aan uw behoeften voldoet

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw gaslekdetectie dat (nog) niet op de markt is? Schakel dan de hulp in van onze Research & Developmentafdeling. Onze ervaren en professionele technici helpen u graag om de ideale oplossing te ontwikkelen voor uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld een gaslek van een specifieke soort gas of damp snel kunnen detecteren, zoeken of controleren? Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is.

Image

Ontdek de mogelijkheden voor het controleren van een gaslek

Voor uitstekende service en een zeer uitgebreid pallet aan mogelijkheden kiest u voor de professionaliteit van 7Solutions. Heeft u interesse in het kopen van een gaslekdetector of wilt u onze Research & Developmentafdeling inschakelen voor de ontwikkeling van specifieke apparatuur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst met uitstekende apparatuur voor gaslekdetectie.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.