Draadloze gasdetectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, biedt u diverse oplossingen voor draadloze gasdetectie. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak kunt u bij ons rekenen op kennis, kwaliteit en service. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van gasdetectieapparatuur; het is ook mogelijk om onze oplossingen te huren of zelfs te leasen. Wij hebben een passend antwoord voor iedere situatie.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Hoe werkt draadloze gasdetectie?

Draadloze gasdetectie verstuurt gegevens automatisch naar een centrale plek van waaruit u deze informatie eenvoudig monitort. Deze apparatuur is zeer handig wanneer uw arbeiders op afwisselende plekken werken, waardoor de werkomgeving onoverzichtelijk is. De draadloze gasdetectie waarschuwt u en uw werknemers wanneer er (een teveel aan) een toxisch gas in de lucht hangt. U waarborgt zo de veiligheid, productiviteit én de gezondheid van uw werknemers. U vindt bij ons apparatuur voor onder andere:

Schakel onze hulp in en verbeter de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf

Onze oplossingen voor het detecteren van diverse toxische gassen draagt bij aan de luchtkwaliteit van de werkomgeving en de gezondheid van uw medewerkers. Indien u meer informatie wenst over onze apparatuur voor draadloze gasdetectie, neemt u contact op met ons team. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)10 - 27 99 991, via info@7solutions.nl en middels ons contactformulier.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.