Draagbare gasdetectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam, voorziet u van de beste apparatuur voor draagbare gasdetectie. U kunt rekenen op uitgebreide kennis en meer dan 20 jaar ervaring in gasdetectie. Ook bieden wij uitstekende en snelle service. Het is namelijk niet alleen mogelijk om onze apparatuur aan te schaffen, u kunt onze draadloze gasdetectie ook leasen of huren.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Redenen om draagbare gasdetectie aan te schaffen

Draagbare gasdetectie draagt, net zoals draadloze gasdetectie, bij aan de gezondheid en veiligheid van uw werknemers. Echter, draagbare gasdetectie is bedoeld voor de persoonlijke veiligheid. Het is namelijk van levensbelang om te meten én te weten of de atmosfeer van een gesloten ruimte veilig is. Zo voorkomt u levensgevaarlijke problemen als:

  • Een zuurstoftekort of -overschot;
  • De aanwezigheid van toxische gassen;
  • De aanwezigheid van brandbare en explosieve gassen.

Met onze kwaliteitsoplossingen voor gasdetectie signaleren werknemers en bezoekers direct gevaarlijke situaties, waardoor zij deze problemen op de juiste manier kunnen verhelpen.

Kies voor onze oplossingen

Naast de verkoop van draagbare gasdetectie, kunt u bij ons terecht voor de kalibratie van uw apparatuur. Wij verzorgen deze kalibratie ook op locatie. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u interesse in onze oplossingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)10 - 27 99 991, via info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.