Gasdetectiemeter

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

Een gasdetectiemeter geeft u en uw medewerkers een helder overzicht van de luchtkwaliteit. Op het gebied van gezondheid en veiligheid is het daarom verstandig om een gasdetectiemeter te kopen. Hiervoor zit u goed bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met gasdetectie, waardoor wij voor iedere situatie de juiste oplossing bieden. Daarbij kunt u rekenen op de snelste service binnen de branche én hulp op locatie.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Redenen om een gasdetectiemeter te kopen

Een gasdetectiemeter of een compleet gasdetectiesysteem geeft tijdig een duidelijk alarmsignaal af, bijvoorbeeld indien de hoeveelheid toxisch gas te hoog wordt of wanneer het zuurstofgehalte te laag wordt. Verder bieden wij een gasdetectiemeter voor:

  • Het meten van de hoeveelheid explosieve gassen en dampen;
  • Het meten van de hoeveelheid zuurstof;
  • Het meten van de hoeveelheid giftige gassen.

U zult begrijpen hoe belangrijk het is om een goede gasdetectiemeter te kopen om de gezondheid en veiligheid van uw werknemers te waarborgen. In ons assortiment vindt u ook diverse oplossingen voor het meten van een combinatie van de drie bovengenoemde opties en het opsporen van gaslekken.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Of u nu een nieuwe gasdetectiemeter wilt kopen of onderhoud wilt laten plegen aan uw huidige systeem; wij staan voor u klaar. Wist u dat u – naast het kopen van een gasdetectiemeter – bij ons ook terecht kunt voor het huren van deze apparatuur? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons team door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons online contactformulier in te vullen.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.