Gasmeter huren

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

Een gasmeter huren brengt vele voordelen met zich mee. Neemt u liever geen apparatuur in eigendom of wilt u het administratieve werk uit handen geven? Dan kiest u voor de verhuurservice van 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Door een gasmeter bij ons te huren betaalt u alleen voor de tijd dat u de apparatuur gebruikt. Echter, u kunt altijd rekenen op onze geweldige service. Zo bieden wij de snelste service binnen de branche en komen wij langs op locatie om uw apparatuur te onderhouden.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Een gasmeter huren van gerenommeerde merken

U vindt bij ons de mogelijkheid om een kwalitatief hoogwaardige gasmeter te huren die volledig aan uw behoeften voldoet. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • De Analox CO2BUDDY;
  • De Analox Ax60+;
  • De WatchGas NEO.

Onze technici houden altijd de kwaliteit van onze oplossingen in de gaten en voeren waar nodig verbeteringen uit. Indien u besluit om een gasmeter of onze andere oplossingen te huren, zoals een waterstofdetector of een zuurstofdetector, dan weet u dat de apparatuur altijd op tijd klaar staat en naar behoren werkt.

Huur, koop of lease onze oplossingen

Wilt u onze apparatuur liever kopen? Dat is uiteraard ook mogelijk. U kunt zelfs bij ons terecht voor het leasen van onze oplossingen! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 - 27 99 991, via info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.