Waterstofdetectie

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

Voor kwalitatief hoogstaande apparatuur voor waterstofdetectie zit u goed bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam. U kunt rekenen op de snelste service binnen de branche. Wij onderhouden en kalibreren uw apparatuur zodat alles naar behoren werkt. Onze technici komen zelfs bij u langs om onderhoud op locatie uit te voeren. Doordat wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring met gasdetectie, weet u dat onze apparatuur de veiligheid en de gezondheid van uw werknemers en uzelf optimaal waarborgt.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Het belang van goed functionerende waterstofdetectie

Waterstof, ook wel H2 genoemd, is kleur-, geur-, reuk- en smaakloos, waardoor dit gevaarlijke gas zonder een goede waterstofdetectie ongemerkt rondhangt in de lucht. H2 is niet giftig, maar veroorzaakt bij een hoge concentratie wel diverse gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, duizeligheid en concentratieproblemen. H2 is bij een normale temperatuur en druk echter wel zeer brandbaar.

Diverse meters van gerenommeerde merken

Na het lezen van de vorige alinea zult u begrijpen waarom het voor de gezondheid en veiligheid van uw werknemers belangrijk is om te beschikken over waterstofdetectie. U vindt in ons assortiment diverse kwaliteitsmeters, zoals:

  • De QGM-Cat van WatchGas;
  • De Ventis Pro5 van Industrial Scientific.

 Bij ons zit u ook goed voor de aanschaf van andere gasdetectors, zoals een CO2-detector of een zuurstofdetectiemeter.

Image

Koop, huur of lease onze kwalitatief hoogwaardige apparatuur

U kunt bij ons niet alleen kwalitatief hoogwaardige waterstofdetectie kopen; het is ook mogelijk om onze apparatuur te huren of te leasen. Wilt u meer weten over onze oplossingen of over alle mogelijkheden bij 7Solutions? Neem dan gerust eens contact op met ons deskundige team. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te sturen naar info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.