Gasdetectiesysteem

Getraind in VCA en ATEX normen

Oplossingen om te huren/leasen

ISO 9001 gecertificeerd

 

 

Een gasdetectiesysteem voorkomt explosiegevaren en gezondheidsproblemen veroorzaakt door toxische en explosieve gassen. Het is daarom belangrijk dat u goed werkende appratuur installeert binnen uw bedrijf. Voor een passend gasdetectiesysteem zit u goed bij 7Solutions uit Capelle aan den IJssel, in regio Rotterdam.

Heeft u vragen of interesse? 

Blauwe tas
Gas meter oranje

Een passend gasdetectiesysteem voor iedere situatie

Door onze uitgebreide ervaring met gasdetectie weten we precies welk systeem past bij uw eisen en behoeften. Wij hebben dan ook een gasdetectiesysteem voor iedere situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Heeft u apparatuur nodig dat (nog) niet op de markt is? Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring en kennen alle gasdetectieapparatuur van binnen en buiten. Hierdoor biedt onze Research & Developmentafdeling de mogelijkheid om oplossingen zelf te ontwikkelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor een nieuw gasdetectiesysteem of onderhoud aan uw huidige apparatuur zijn wij uw betrouwbare partner. U kunt bij ons rekenen op de snelste service in de branche. We bieden zelfs service op locatie met onze volledig uitgerust servicetruck! Wilt u meer informatie? U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)10 - 27 99 991, door een e-mail te versturen naar info@7solutions.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Image

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.