7Solutions Blog & News

Wathgas NEO PID meter

NIEUW bij 7Solutions: DE krachtige PID meter WATCHGAS NEO!

Heeft u de nieuwe hoogwaardige WatchGas PID detector al gezien? De WatchGas NEO is een van de meest geavanceerde, handzame VOC (Volatile Organis Compound) detectoren beschikbaar voor ppb-detectie.

Heeft u de nieuwe hoogwaardige WatchGas PID detector al gezien? De WatchGas NEO is een van de meest geavanceerde, handzame VOC (Volatile Organis Compound) detectoren beschikbaar voor ppb-detectie. Omdat er verschillende modellen beschikbaar zijn, is er altijd één die aan uw wensen voldoet:

  • De blauwe WatchGas NEO PID: 0,01 ppm-5,000 ppm
  • De blauwe WatchGas NEO PID: 0,01 ppm-15,000 ppm
  • De rode benzeen specifieke WatchGas NEO: 0,05 – 200 ppm benzeen en 0,005 – 10,000 ppm VOC
  • De zwarte WatchGas PPB NEO: 0,001 ppm tot 15,000 ppm

De WatchGas NEO biedt veel voordelen, waaronder een lange batterij levensduur. Ook is hij gemakkelijk op te laden met de micro-USB én het is de meest stabiele PID voor de kleinste concentraties. Daarnaast is het de enige hoogwaardige PID detector met ATEX Zone 0 certificatie.

Nog niet overtuigd of wilt u hem zelf testen? Als officiële distributeur van WatchGas staan wij klaar om u te helpen! Bel ons op 010 27 99 991 of maak gebruik van de chatfunctie. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via ons contactformulier

Meer weten over Watchgas? Klik hier!

Informatie

7Solutions heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling waar we elk gasdetectie-apparaat kunnen onderhouden, ongeacht het merk of de leeftijd.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.